marți, 17 ianuarie 2012

Team Building Seacret Dead Sea, primul grup

A sosit si prima saptamina in care vom organiza citeva jocuri. Avem parte de zapada suficienta ce porneste exact de la fereastra camerei mele.

Luni, 16 ian 2012
Vreme geroasa, ninge, la 12 plecam sa amenajam jocurile outdoor. urcam pe la Trei Brazi, continuam spr Poiana Secuilor. Nu prea vedem pirtie facuta...dar intram pe drum. Un Mitsubishi Pajero e undeva in stinga in vale. Dar pe acolo nu e drum. Aha, ne-am prins...a alunecat. Ce baftos ca nu s-a rasturnat. Se pare ca are un strat mic de zapada pe el.

Gata si pentru noi. Am crezut ca Noam stie ce face ca eu nu as fi intrat. Ne-am blocat. Cerem citeva miini de ajutor, schimbam soferii, curatam zapada de sub roti si nimic. Stam blocati, crengile puse sub roti nu ajuta prea mult. Riciim cu rachetele si cu betele de schi dar tot pe acolo raminem. Si cita nevoie avem de masina!
Il trimit pe Noam sa aduca lanturile de la Vila Vitalis si soseste dupa 1 ora, Mihai, administratorul. Intre timp masina alunecata in vale a reusit sa iasa pe alt drum dar ne asteapta pe noi sa scoatem masina.  O lama-tractor nu vrea sa ne ajute, sa curete drumul. Punem lanturile, miinile ingheata, ninge, se rup lanturile, taiem intinzatorul  de cauciuc cu foarfeca, chemam un ATV, ne urnim din loc dar la vale spre Susai.
Zapada mare, intoarcem la Cabana Secuilor, urcam cu viteza si ne impotmolim. Sintem doar noi 2, curatam zapada de sub roti cu rachetele dar raminem suspendati. E noapte, chemam iar ATV-ul. Vine si o lama care sa curete drumul special pt noi. Intr-o curba aproape ca era sa se rastoarne. La 7 seara, tractati de ATV reusim sa iesim la Trei Brazi.
Si din pacate nu am amenajt traseul...bleah

Marti, 17 ian 2012
Ne trezim matinali si pornim spre Trei Brazi. Sint cca -9*C si trebuie sa ne miscam repede la marcatul traseului. Imi revine sarcina sa pun pe copaci citeva sageti prinse in capse. Ah, ce ger e!
in asteptarea echipei
La ora 12 incepem activitatea outdoor. Este destul de frig, -8-7*C
la echipare
Sosesc si fetele si le echipam cu rachete si bete de schiuri.
in sir indian
Traseul prin padure este unul scurt de cca 25min. Fetele au nevoie de un reprezentant care sa le conduca si sa bata urme.
finish-ul plimbarii cu rachetele
Finish-ul primei etape in padure.
Intre timp fetele iau o pauza de ceai si cafea iar noi pregatim proba 2, cu merele.
Merele de pe fir
Se fac 2 echipe si fiecare trebuie sa culeaga mere doar cu dintii.

In cele 3 ore de cind le-am agatat, multe mere erau congelate.
produsele de corp si galetile
Trecem la proba cu galetile si memorarea produselor. Totul este interesant intrucit se face contratimp.
Baba oarba
Baba-oarba, se fac echipe de cite 2 fete, una avind un ciorap negru pe ochi. Cea care vede trebuie sa o comande(doar verbal) pe cealalta, sa treaca printre copacii marcati si sa soseasca la copacul insemnat.

Ultima proba, cea mai tare pentru psihic este cu tubul si mingia. Daca mingia cade, echipa trebuie sa se intoarca si sa reia jocul.
reluam jocul
Asta se intimpla odata. Si avem de parcurs in frig si ninsoare 500m pina la punctul de start de unde am inceput plimbarea cu rachetele.

Ninsoarea se inaspreste iar echipa se cam...destrama. Nervii fetelor sint pusi in joc. Dar sosim si la punctul de "START".
Activitatile indoor au fost: poison water, gesticularea cu ajutorul corpului a unor forme(scaun, animal, copac, umbrela, etc), mersul cu baloanele in sir indian pina la etaj si inapoi.
Albumul se gaseste la: https://picasaweb.google.com/101018020664577344875/TeamBuildingSeacretDeadSea
Un filmulet se poate vedea aici

Niciun comentariu: